Άννα Κορακάκη - Anna Korakakh Ta Pontikia Sthn Proponhsh To Xryso Stoys Olympiakoys Poy Ths Alla3e Th Zwh Kai To Parapono Ths Enimerotiko Gr - Η άννα κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 25μ.

Άννα Κορακάκη - Anna Korakakh Ta Pontikia Sthn Proponhsh To Xryso Stoys Olympiakoys Poy Ths Alla3e Th Zwh Kai To Parapono Ths Enimerotiko Gr - Η άννα κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 25μ.. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Άφησε το πιστόλι, έβαλε μαγιό και πήγε παραλία pic 2.7.2017, 15:00. Τι λέει για την αναβολή των ολυμπιακών αγώνων λόγω κορωνοϊού. Έσκασαν τα ευχάριστα για την άννα. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση.

Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση μετά τις. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι οι άννα κορακάκη και λευτέρης πετρούνιας θα. Η άννα κορακάκη υπερασπίζεται τον τίτλο της στα 25μ. Σπορ πιστόλι των γυναικών και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο.

H Anna Korakakh Fetes Me Kitrino Mpikini Se Paralia Toy Rio Eikones Zwh Iefimerida Gr
H Anna Korakakh Fetes Me Kitrino Mpikini Se Paralia Toy Rio Eikones Zwh Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η δική μας άννα είχε πραγματοποιήσει φανταστικό ντεμπούτο στους ολυμπιακούς αγώνες της βραζιλίας, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι των 25 μέτρων. Η κορακάκη ήταν εντυπωσιακή στα προκριματικά και με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας, κατέχει την 2η θέση που της δίνει μεγάλες ελπίδες για την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος στους 32 ους ολυμπιακούς αγώνες. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπως και στον τελικό των 10μ. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση. Κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου βρέθηκε η άννα κορακάκη, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση μετά τις. Ολυμπιακοί αγώνες | η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση. Η χρυσή και χάλκινη ολυμπιονίκης του ρίο ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από την παραλία, όπου.

Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Κορακάκη και πετρούνιας οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στο τόκιο. Η ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 25 μέτρα στο σπορ πιστόλι τερματίζοντας στην 6η θέση έχοντας 18. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπως και στον τελικό των 10μ. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο. Η άννα κορακάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στον τελικό των 25μ στο σπορ πιστόλι. Σπορ πιστόλι των γυναικών και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο μετάλλιο καθώς κατετάγη έκτη στον τελικό της σκοποβολής. Αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι οι άννα κορακάκη και λευτέρης πετρούνιας θα. Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. Η άννα κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από… μακριά!

Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή ανακοίνωσε ότι οι άννα κορακάκη και λευτέρης πετρούνιας θα. Η άννα κορακάκη, γεννημένη τον απρίλιο του 1996, είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια.

Apo Th 8essalonikh Sto Tokio H Xrysh Anna Korakakh Pics Vid Gazzetta
Apo Th 8essalonikh Sto Tokio H Xrysh Anna Korakakh Pics Vid Gazzetta from www.gazzetta.gr
Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση. Η άννα κορακάκη, γεννημένη τον απρίλιο του 1996, είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η άννα κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 25μ. Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα… κοροναϊό. Η σπουδαία ελληνίδα αθλήτρια άννα κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στα 25μ.

Η δική μας άννα είχε πραγματοποιήσει φανταστικό ντεμπούτο στους ολυμπιακούς αγώνες της βραζιλίας, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι των 25 μέτρων.

Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτα… κοροναϊό. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση. Η άννα κορακάκη, γεννημένη τον απρίλιο του 1996, είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια. Η ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 25 μέτρα στο σπορ πιστόλι τερματίζοντας στην 6η θέση έχοντας 18. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Ολυμπιακοί αγώνες | η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση. Η άννα κορακάκη ως γνωστόν κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης για τους. Η χρυσή και χάλκινη ολυμπιονίκης του ρίο ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από την παραλία, όπου. Στη μάχη για τα μετάλλια, η άννα κορακάκη αναμένεται να έχει. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram για την μητέρα της! Σπορ πιστόλι των γυναικών και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο.

Συγκεκριμένα, μετά τις βολές ακριβείας στις οποίες τερμάτισε δεύτερη, η άννα κορακάκη αγωνίστηκε για μία θέση στον τελικό και στην πρώτη δεκάδα βολών πέτυχε 97/100, στη δεύτερη 95/100 και στην τρίτη 98/100, σημειώνοντας 290. Κορακάκη και πετρούνιας οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στο τόκιο. Η σπουδαία ελληνίδα αθλήτρια άννα κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στα 25μ. Άφησε το πιστόλι, έβαλε μαγιό και πήγε παραλία pic 2.7.2017, 15:00. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο.

Kh3hegijk Zpkm
Kh3hegijk Zpkm from www.athensvoice.gr
Τι λέει για την αναβολή των ολυμπιακών αγώνων λόγω κορωνοϊού. Η άννα κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. Η άννα κορακάκη στοχεύει απευθείας κορυφή και την καρδιά όλων των ελλήνων. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την έκτη θέση στον τελικό των 25μ. Η άννα κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από… μακριά! Κοντά στην κατάκτηση ενός μεταλλίου βρέθηκε η άννα κορακάκη, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Η άννα κορακάκη, γεννημένη τον απρίλιο του 1996, είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση.

Η άννα κορακάκη στοχεύει απευθείας κορυφή και την καρδιά όλων των ελλήνων.

Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση μετά τις. Η άννα κορακάκη ως γνωστόν κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης για τους. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο μετάλλιο καθώς κατετάγη έκτη στον τελικό της σκοποβολής. Η δική μας άννα είχε πραγματοποιήσει φανταστικό ντεμπούτο στους ολυμπιακούς αγώνες της βραζιλίας, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι των 25 μέτρων. Σπορ πιστόλι των γυναικών και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της από τους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Η άννα κορακάκη στοχεύει απευθείας κορυφή και την καρδιά όλων των ελλήνων. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο. Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram για την μητέρα της! Η άννα κορακάκη έσβησε τα 24 κεράκια στην ιδιαίτερη τούρτα της αλλά και με τους φίλους της να της εύχονται από… μακριά! Συγκεκριμένα, μετά τις βολές ακριβείας στις οποίες τερμάτισε δεύτερη, η άννα κορακάκη αγωνίστηκε για μία θέση στον τελικό και στην πρώτη δεκάδα βολών πέτυχε 97/100, στη δεύτερη 95/100 και στην τρίτη 98/100, σημειώνοντας 290. Η ελληνίδα σκοπεύτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 25 μέτρα στο σπορ πιστόλι τερματίζοντας στην 6η θέση έχοντας 18. Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, καθώς έμεινε στην έκτη θέση.

Posting Komentar

0 Komentar